В категории материалов: 5 Показано материалов: 1-5
Сортировать по:
Дате ·
Названию ·
Рейтингу ·
Комментариям ·
Просмотрам
Դդմիկով ուտեստ Անհրաժեշտ մթերքները . 0,5կգ. դդմիկ
. 2-3 հատ լոլիկ
. 2-3 հատ բուլղարական կարմիր և կանաչ պղպեղ
. 2 ատամիկ սխտոր
. մայոնեզ կամ թթվասեր
. բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը Դդմիկը կեղևել,կտրտել, աղ անել, և թողնել,որ հյութը դուրս գա:Տապակի մեջ առատ բուսական յուղով տապակել:Մի
ուրիշ տապակի մեջ շերտ-շերտ դնել դդմիկ,լոլիկ,պղպեղ,սխտոր և կանաչի,եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև պղպեղի
պատրաստ լինելը:
Տավարի մսով և սնկով կոտլետ Անհրաժեշտ մթերքները . 250գ. հորթի միս
.50գ. հաց
.70գ. կաթ
. պաքսիմատ
. 150գ, թարմ սունկ
.1թ/գ թթվասեր
. աղ,սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը Միսը և կաթի մեջ թաթախած հացն անցկացնել մսաղացով:Զանգվածը համեմել աղով,պղպեղով,լավ խառնել:
Պատրաստել գնդեր ,բացել և ըուևաքանչյուր գնդի մեջ լցնել սնկի միջուկից,տափակացնել և տապակել ձեթի մեջ:
Միջուկը Եփած սունկը կտրտել,լավ տապակել,համեմել աղով,սև պղպեղով,վերջում ավելացնել թթվասեր
Հորթի միսը սնկով Անհրաժեշտ մթերքները . 1 կգ. հորթի աղացաց միս
. 3գլուխ սոխ
. 1 հատ ձու
. 500գ. սունկ
. 50 գ. կարագ
. աղ,սև պղպեղ,սամիթ
Պատրաստման եղանակը Սոխը կտրարել,ավելացնել աղացաց մսին,լցնել ձուն,կանաչին.լավ խառնել,և թողնել հանգստանա:Հետո պատրաստել
գնդիկներ:Սունկը կտրատել շերտերի,տապակել կարագի մեջ,համեմել աղով,կանաչիով և պղպեղով:լցոնել մսի
գնդիկները և տապակել լավ տաքացված տապակի մեջ:կարելի է նաև ջրում եփել մսի գնդիկները .մատուցելիս
ավելացնել համեմ և զարդարել լոլիկով:Մատուցել տապակած կարտոֆիլի կամ ոլոռի հետ
Շերտավոր խմորում բրնձով ու սնկով եփած միս
Անհրաժեշտ մթերքները . 500գ. խոզի կամ տավարի,հավի ,հնդկահավի միս
. 250գ. շերտավոր խմոր
. 300գ. սունկ
. 200գ. եփած բրինձ
. 150գ. սեխ
. աղ,պղպեղ
. բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը 1. Միսը համեմել աղով,պղպեղով եվ պաթաթել փայլաթիթեղօվ:Տեղավորել տապակի մեջ ու դնել ջեռոցում:եփել 180
աստիճանում,մեկ ժամ:
2.Սոխը,սունկը մանր կտրտել:Բուսական յուղում տապակել սոխը,ավելացնել սունկը:15-20 րոպե տապակելուց հոտո
ավելացնել եփախ բրինձը,աղել,լավ խառնել.վերցնել կրակից,թողնել հովանա:Խմորը գրտնակել 3մմ. հաստությամբ:
5.1/3 մասում դնել միջուկը:
6. Միջուկի վրա դնել տաք միսը:
7. Մսի վրա լցնել միջուկի մնացաց մասը:
8. Միջուկով խմորն ամուր փաթաթել,ծայրերը լավ սեղմել,վորպեսզի չթափի միջուկը:դնել տապակի մեջ,180
աստիճանում եփոլ 20-25 րոպե:Շ
Tonakan hndkahav
Anhrajesht mterqner -1 hat hndkahav
-ax
-pxpex
-yux
Lconi hamar
-100 g. paqsimati poshi -100 g. alyur
-2 hat dzu
-1 teyi gdal xmorich
-0,5 teyi gdal kitroni ax
-1 hat voch mec glux sox
-2-3 gdal ttvaser
-kat
-manr ktrtac maxadanos
Patrastman exanak@ Maqrac u lvacac hndkahavin eresic ax qsel,isk nersic ax ev pxpex:
Lcon
Xmorich@ bacel taq jrum,avelacnel kat,dzu,paqsimati poshi,alyur ev lav xarnel:ete zangvac@ chor e stacvel` mi qich ttvaser@ chi xangari:Stacvav zangvacov lconel hndkahav@ ev karel:Hndkahavi nurb maser@ cackel paylatitexov,isk ayn maserin voronq bavakanachap yuxot chen ,charpi sherter dnel:hndkahav@ petq e epel jerocum 2,5-4,5 jam:Tapakelu @ntacqum jamanak ar jamanak anhrajesht e vran lcnel durs tvac hyutic:Trchun@ kareli e hamarel patrast,erb mis@ papki, ev votqer@ hnaravor lini sharjel hoderov:Paylatitexn u charpi sherter@ harkavor e heracnel ev mot kes jam sharunakel tapakel marmand kraki vre:Aynuhetev hndkahav@ dzevavorel ev matucel plavi kam axcani het.
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0